2
\$\begingroup\$

Occasionally when I log in, I see a notification count (with a yellow background) to the left of the "tools" link:

enter image description here

This is not the suggested edit count notification, which is orange and usually shows up to the right of the "tools" link (if I recall correctly). When I hover over this notification badge, I get a tooltip telling me there are flags to be acted on.

However, clicking the icon brings me to the last "tools" page I was at, and there are never any flagged posts displayed. Previously I have only see flagged post count notifications when I was already navigated to the tools page, and never in the top bar. Anybody know what's going on? Is this a bug?

\$\endgroup\$
1
  • \$\begingroup\$ Perhaps this is unrelated, but I also just noticed that I can't actually scroll to the bottom of the flags page in the tools view (using Safari 5.1.1 (7534.51.22) on a Mac). As soon as the footer with the copyright and SE link collection would scroll into view, the page jumps back up to the top of the page. Weird.) \$\endgroup\$ – user1430 Oct 15 '11 at 1:07
2
\$\begingroup\$

Thanks for reporting this. Basically, for obvious reasons when you go to that page we filter out any flags about you. No: those 7 weren't for you! However, there was a bug (to do with database nulls) which meant that this filter was also excluding posts by deleted users.

However, the count in the page-header is much simpler and doesn't apply this check - hence it was reporting the flags for deleted users, when the main screen was not.

(I should clarify; this does not mean that flags against deleted users were not being processed - it just means that only ♦ moderators could see them).

This bug is fixed in the next build, and I've also rigged it to report the number of posts rather than the number of flags.

\$\endgroup\$

You must log in to answer this question.